Долучайтеся до Змагань Baja Desert Race 9-11 липня (2-й етап Чемпіонату України по бахам)

 

BAJA DESERT RACE

2-й етап Чемпіонату України з бахам

Україна, Херсонська область, Олешківські район

9 – 11 липня 2021

Запрошуємо всіх любителів спорту і екстриму на BAJA UKRAINE сезону 2021 року в легендарні Олешківські піски! У липні 2021 Херсонській області стартує 2-й етап Чемпіонату України з Баха «BAJA DESERT RACE». На учасників чекають понад 600 кілометрів піщаної траси, високий рівень організації, гостинність заміського комплексу, смачна кухня ресторану, подарунки від спонсорів і партнерів змагання, і звичайно справжній заряд адреналіну! За чотири роки існування BAJA UKRAINE об’єднала спортсменів з усіх регіонів України, а також учасників з Білорусії, Росії, Болгарії, Чехії, Польщі, Туреччини. Саме на цих змаганнях проявляється справжній командний дух і безкомпромісна боротьба суперників.

У цьому сезоні, організатори приготували учасникам багато цікавого. Це нові траси, різноманітні локації і оновлений регламент, але як завжди незмінними залишаються максимально яскраві емоції, які можна отримати тільки на BAJA UKRAINE.
І звичайно, нагадуємо, що в регламенті передбачено різноманітні залікові класи, що дає можливість брати участь у змаганнях як досвідченим спортсменам, так і новачкам. Тому, якщо у вас є мотоцикл, квадроцикл або баггі, то Чемпіонат України по Баха – подія, яку ви не можете пропустити!
Баха – це не просто гонка, це три дні справжнього драйву і екстриму! Це випробування на витривалість і перевірка своїх сил! Це яскраві емоції і спогади на все життя! Нагадуємо, що якісні шини бренду ITP стануть вам унагоді.

Класи учасників

  • «MOTO» всі моделі і марки мотоциклів.
  • «QUAD» всі моделі і марки квадроциклів.
  • «UTV» беруть участь мотоусюдиходи типу side-by-side до 1200 сс включно, без турбіни в заводській комплектації (2х4, 4х4, механічна КПП або варіатор).
  • «UTV-TURBO АМАТОR» беруть участь мотоусюдиходи типу side-by-side до 1200 сс включно, з нагнітателем або турбіною заводської комплектації (2х4, 4х4, механічна КПП або варіатор), в клас допускаються спортсмени які не мають спортивного звання, а також володарі КМС і 1-3й розрядів.
  • «UTV-TURBO PROFI» беруть участь мотоусюдиходи тіпside-by-side до 1200 сс включно, з нагнітателем або турбіною заводської комплектації (2х4, 4х4, механічна КПП або варіатор), в клас допускаються спортсмени які мають звання МСУ (будь-який член екіпажу).